KАБ - Регионална колегия Пловдив
Карта на сайта

Главен архитект на гр.Пловдив

МОЛЯ, СПОДЕЛЕТЕ МНЕНИЕ.   Протокол за допуснати и недопуснати кандидати за длъжност "Главен архитект" на Община Пловдив може да видите на този сайт: http://www.plovdiv.bg/wp-content/uploads/2017/05/%D0%B8%D0%BD%D1%84%D0%BE_%D1%81%D0%B0%D0%B9%D1%82.pdf  

Професионална квалификация

Колеги,  тук можете да направите свите предложения за семинари, курсове и прояви свързани с повишаване на професионалната квалификация; предложения за творчески пътувания в страната и чужбина; идеи за работилници.

Проектът за "Небет тепе"

Колеги, тук може да дискутираме бъдещия проект за Небет тепе. Нека всеки, който има материали по темата да ги изпраща на info@kab-plovdiv.com.   Статии в медиите:   От 25.Март: http://www.plovdiv-online.com/plovdiv/item/56335-vaazst%D0%B0novyav%D0%B0t-kv%D0%B0dr%D0%B0tn%D0%B0t%D0%B0-kul%D0%B0-n%D0%B0-nebet-tepe   До края на март приключва работата по идейния проект за Небет тепе, съобщи кметът Иван Тотев. Той е тотално обновен и много по-различен от този ..

Добре дошли в обновения форум на КАБ Пловдив!

Колеги, добре дошли в обновения форум на КАБ Пловдив.  Тук ще е мястото, където да дискутираме актуални въпроси свързани с нашата професия. В новата версия на форума всеки ще може да пише коментари върху поставените теми по два начина: 1) Без регистрация - като въведе име/псевдоним и своя коментар. 2) Чрез профила си от Facebook. Публикувайки коментар по този начин, вие гарантирате, че  заставате с истинкото си име зад изказаното мнение. Моля всеки, който иска да предложи т ..

Галерия

Уеб сайт от