Какво представляват политическите залагания?

Политическите залагания са един от най-бързо развиващите се хазартни пазари в света. Милиарди долари се залагат само за резултата от президентската надпревара в Съединените Американски Щати. За любителите на хазарта, които търсят ново предизвикателства, политическите залози могат бързо да заменят досегашните им практики, използвани в спортния свят.

Възможността да направите залог върху резултатите даден избор съществува от дълго време. Но самото разширяване на пазарите на политическите залози през последните няколко години преживя много силен възходящ тренд.

22Bet

Пазар, който бързо се развива!

Преди няколко години, подобен тип пазари се състояха от лимитирани възможности. Например, политическата секция на даден букмейкър за предстоящи избори в САЩ, се състоеше единствено от коефициенти за успех или за републиканската или демократична партия. В днешно време обаче, ще бъдете изненадани, колко много аспекти могат да бъдат покрити, само при провеждането на дадено политическо събитие.

Например, любителите на подобен тип залагания, могат да предположат победителя в първичните избори във всеки щат, печеливша разлика и дали даден кандидат ще поиска касиране на изборите!

Законно ли всичко това?

Както вече много пъти сме споменавали, вашето местоположение е изключително важно за това, каква букмейкърска услуга ще получите. Това до голяма степен може да се каже и за политическите залагания, от които вероятно бихте могли да се интересувате. В Съединените щати например, е незаконно лицензирани доставчици (наземни и онлайн букмейкъри) да приемат хазартни предположения от клиенти, свързани с бъдещи избори. Този закон беше въведен, за да се предотврати корумпиране на американската избирателна система.

Съвсем законно е обаче гражданите на САЩ да се възползват от офшорни сайтове за залагания. Подобен тип доставчици не са задължени да спазват правителствените разпоредби, поради факта че не са базирани в САЩ. Тази вратичка се използва от голям брой почитатели на политическите залагания. Но същевременно с това евентуално може да отвори пътя им към зловредни сайтове, които да се възползват от тяхната лична и финансова информация. От тази гледна точка винаги е важно да се насочвате към най-добрите онлайн казина.

Европа и Албиона – най-добрите места за политически залагания!

В Европа нещата стоят по много различен начин. Политическите залагания са често срещани на континента и са лесно достъпни както в наземни пунктове, така и в онлайн пространството. Представителите на онлайн хазартния бранш вършат отлична работа в отразяването на политическите събития както на континента, така и Съединените Американски Щати.

Както споменахме по-рано, политическите залози са напълно законни на европейски континент. И не само! Няма да оставим Албиона настрана, който все пак е известен със страстта си към хазарта. Политическите залози в Обединеното кралство преживяха своя апогей, особено след като Дейвид Камерън реши да подложи на референдум членството на Великобритания в Европейския съюз. И подобно на победата на Тръмп през 2016 година, залагащите в Англия бяха изненадани от резултатите от референдума, който придоби по-звучното наименование – „Брекзит“. Значителните изплащания и изненадващия резултат оказаха силно въздействие на тези, които не гледаха с насмешка на политическите залози преди това.

Къде можете да изпробвате политическите си познания?

Bet365

Как да започнем нашия списък с най-добрите места за правене на политически залози, без Bet365. Много пъти на нашия сайт сме откроявали Bet365 с негови широк спектър от пазари за залагания, удобни за потребителите мобилно приложение и уеб страница, страхотно обслужване на клиенти, разнообразни бонуси и промоции и доказана с две десетилетия история в бизнеса със залагания. Голямото разнообразие от залози не подминава и политическия спектър. Букмейкъра покрива политическия вълнения по цял свят. Тези обаче в САЩ и Великобритания получават по-голямо поле за изява.

Bet365

22bet

22bet също намира място в нашия списък благодарение на щедрите си коефициенти и задоволително ниво на предлаганите пазари за залагане. Платформата също така се слави с може би най-ниските минимални суми за депозити и тегления и огромния брой от платежните методи налични на сайта. Тук също ще можете да намерите политически залози, които обхващат този вид спектър в глобален план.

William Hill

William Hill е поредното голямо име в света на онлайн залагания, което ще споменем в нашата секция за най-добрите сайтове за политически залагания. Още от времето, когато William Hill е предлагал хазартни услуги в наземните си обекти, любителите на хазарта са оставали с високо мнение за букмейкъра. Прехода му към онлайн пространството се очакваше с голямо нетърпение и когато това стана, William Hill не разочарова.

Няма значение на какво устройство използвате услугите на букмейкъра – нивото на удовлетвореност винаги ще бъде на високо ниво. William Hill предлага на своите потребители огромен набор от пазари, включително и такива за политически залагания, най-добрата услуга предаване и залагане на спортни срещи на живо, както и бързи и лесни парични транзакции към и от вашата потребителска сметка.