Как да изберем правилния типстър или уебсайт за безплатни футболни прогнози?

Освен всичко друго, Интернет направи така че буквално хиляди „типстъри“, с поглед върху почти всеки вид спорт, започнаха да предлагат безплатни или платени прогнози. Което разбира се води до разбираемия въпрос – кой от тях е най-добрия?

Ясен отговор на това дори и нашите експерти не могат да дадат. Това което обаче можем да направим за вас е да ви насочим в правилната посока. В следващите редове ще ви представим някои от най-добрите „типстъри“ и платформи, които предлагат безплатни прогнози. Това ще ви помогне да избегнете потенциални измами и разочарование.

Футбол

Внимателно оценявайте прогнозите, на които попадате

Трудно ни беше да повярваше, че може да се появи такъв „типстър“, който да ни даде истинско предимство през букмейкърите - независимо дали услуга е безплатна или платена. Това мнение беше направено от поредица от негативни преживявания, свързани с подобен тип безплатни или абонаментни прогнози. Подобен тип „услуги“ бързо се появиха в Интернет пространството, единствено и само за да примамят играчите да използват партньорските им връзки при избора на букмейкър.

Всички ние искаме да намерим сигурни и най-вече безплатни футболни прогнози. И докато съществуват подобни услуги, тук е времето да кажем, че подобни безплатни прогнози може да ви костват повече от платените такива. Трябва внимателно да оцените предложените прогнози и подкрепените към тях статистически данни и анализи.

Ако не искате да плащате футболни прогнози, и да избегнете проверката на достоверността на предлаганите безплатни футболни прогнози, специално за вас съставихме списък с най-добрите типстъри и сайтове за безплатни футболни прогнози. За това, използвахме платформата Tipstrr, която свързва професионалистите в това отношение с обикновения играч. Благодарение на техните филтри и рейтинги, ще ви предложим някои от най-добрите представители на тяхната платформа, които предлагат безплатни футболни прогнози.

Футболни типстъри

FootballHeroTip

Според платформата Tipstrr, FootballHeroTip е реализирал 3253.80 Евро печалба през последните 3 месеца. FootballHeroTip е предложим на своите последователни 1363 безплатни футболни прогнози, което е приблизително по 107 прогнози на седмица. Средния препоръчан залог от FootballHeroTip се равнява приблизително на 29 Евро, което дава средна месечна печалба от 1100 Евро.

Metollica

Metollica е реализирал приблизително 1398 Евро печалба през последните 6 месеца при направени 414 безплатни футболни прогнози (приблизително по 30 прогнози на седмица). Средния препоръчан от Metollica залог 29 Евро е донесъл средна месечна печалба от 429 Евро.

nomercy

nomercy може да се похвали с 546 Евро печалба за последните 3 месеца при направени 261 безплатни футболни прогнози (приблизително по 21 на седмица). Препоръчителния залог остава същия, като той носи средна доходност приблизително 183 Евро.

Специализирани сайтове за безплатни футболни прогнози

Freesupertips

Комбинирайки безплатни футболни прогнози и подробен статистически анализ, Free Super Tips е едно от най-посещаваните места на любители спортните залаганията.

Екипа на платформата ясно показва, че истински е запален по спорта, а и в залаганията. Всеки ден можете да намерите на сайта изключително достоверни анализи и прогнози от лиги и спортове по цял свят.

Стадион

FootballTips

FootballTips е поредното голямо име в нашата класация, което предлага страхотни безплатни футболни прогнози. Експертите им залагат голямо внимание на статистическите данни от лиги и спортове по цял свят, за да предоставят на техните потребители ежедневно голямо разнообразие от безплатни футболни прогнози и сравняване на коефициентите на букмейкърите. Благодарение на страхотния им опит в правенето на безплатни печеливши футболни прогнози, не е изненада, че толкова много играчи правят своите футболни прогнози именно след консултация с този сайт.

Kickoff

Сравняване на коефициенти и прогнози на едно място, подкрепени със задълбочен анализ можете да намерите на Kickoff. Сайта покрива огромно количество от пазари като точен резултат, двоен шанс, брой корнери и показани картони, благодарение на професионалния екип от експерти.

Платформата се хвали с уникален алгоритъм за прогнозиране на резултати от различни видове мачове и състезания. По този начин, потребителите на платформата ще могат да бъдат сигурни, че са получили точната информация за това на кои отбори да заложат. Също така можете да погледнете какво правят най-добрите типстъри на платформата което допълните ще ви помогне във вземането на информирани решения.