Налагат ли букмейкърите забрани на своите потребители?

Простия отговор на този въпрос е да, налагат! Ако започнете да печелите много, то неминуемо ще добавите към своите активи и забрана от страна на букмейкъра. За да избегнат подобен развой на нещата, най-добрите играчи подготвят стратегия за залагане, която включва поставянето на залози при повече от един букмейкър.

Ако успеете да изградите и вие подобен стил на игра, то може никога да не се изправите през забрана от страна на който и да е букмейкър. Единствено и само когато стане очевидно, че трупате доста средства във вашата сметка, ще бъде изхвърлени от букмейкърската платформа. Всички представители на бранша разполагат екип от хора, които постоянно следят за постиженията на своите потребители.

Покер

Разликата между покер и спортни залози

За всички представители на бранша, спортните залагания са различни от казино игрите от гледна точка на печалбата. Например, покер играчите печелят пари благодарение на загубилите съответната ръка други играчи. Любителите на спортните залози обаче, които жънат успехи, прибират парични суми директно от букмейкъра.

Поради тази причина, ако даден играч започне да проявява достатъчно високо ниво на късмет, то в интерес на букмейкъра е да намали лимитите за залагане на дадения играч. В по-общ план, нивото на търпение е различно при всеки букмейкър и сумата, която могат да си позволят да загубят. Но ограничаването на печелившите играчи е бизнес решение, което букмейкърите са принудени да вземат.

Все пак това е бизнес модел

Въпреки че букмейкърите налагат ограничения на печелившите си потребители, това не трябва да води автоматично до негативно мнение от ваша страна. Това е бизнес модел, който не позволява на подобен тип играчи да нарушават финансовата стабилност на всеки един букмейкър. Ако печелившата серия на много играчи не бъде спряна, то в крайна сметка букмейкъра ще фалира.

В зависимост букмейкъра причината, поради която даден акаунт бива ограничен, може да варира, както и сумата, която сте спечелили, преди да бъдете да потърсите ново място за залагане.

Онлайн местата за спортни залози, които имат по-високи лимити за залагане, обикновено дават повече свобода на играчите си. Това идва от факта, че когато трябва да се наложи лимит на залагане, то той няма да бъде изключително нисък. Някои от големите имена в бранша все пак могат да толерират подобен тип играчи, тъй като тяхната игра може да привлече повече потребители, което от своя страна да увеличи пазарния дял на платформата. Това обаче е изключението, а не норма.

Най-добрите букмейкъри, които не налагат лимити

След като се запознахме с основната информация, отнасяща се до налагането на лимити, то нека се запознаем и с изключенията в света на онлайн спортните залагания. Пред вас стои списък с най-добрите букмейкъри, които предлагат известна толерантност, спрямо печелившите серии на своите потребители.

Pinnacle

Pinnacle е известен с това, че винаги е готов да посрещне печеливши играчи на своята платформа. Не само това, но букмейкъра никога не е налагал лимити на индивидуален акаунт. Всъщност компанията, стоящата за платформата даде своето мнение отнасящо се до печелившите серии на своите потребители. И тя е доста изненадваща – именно те им помагали в изчисляването на точните коефициенти за срещите.

Карти

Betonline.ag

Betonline наскоро премина през трансформация, но въпреки това остана верен на принципите си – никога да не налага лимити на своите потребители. Бизнес модела на платформата е сходен с този на Pinnacle. Зад Betonline стоят изключително добре подготвени познавачи на спорта, статистици и математици. От тази гледна точка, сайта разполага с най-добрата информация за всяка една среща или лига. Ако успявате да печелите на платформата, то познанията ви наистина са на високо ниво!

Bookmaker.eu

Bookmaker е поредното име в нашия списък на най-добрите букмейкъри, които не налагат лимити на своите играчи. Ако решите да използвате услугите на Bookmaker.eu, то никога няма да се притеснявате не само за печалбите си, но също така и за състоянието на акаунта. Единствения недостатък на платформата е малкото разнообразие на допълнителни залози.

Какво се случва след налагането на лимити?

В голяма част от случаите, ако получите известие, че върху акаунта ви са наложени ограничения, то няма какво да направите, за да промените това. Наложените лимити за залагане ще стоят по вашата сметка завинаги.

Разбира се винаги има вероятност букмейкъра да е направил грешка при налагането на лимити върху вашата сметка. Тогава можете да се свържете с отдела за поддръжка на клиенти и да помолите лимитите да бъдат вдигнати. Но в почти всички случаи, вашето желание за отстраняване на ограниченията ще бъде отхвърлено.

С развитието на пазара на спортни залагания, напълно е възможно да видим повече букмейкъри, които да предлагат на своите потребители платформи, които не налагат ограничения. Но за сега, ще трябва сами да навигирате пътя си между правилата на букмейкърите. Това е напълно възможно и се прави от много играчи по цял свят.